Nikola Matić, kao potpredsednik EFCA na HELLASCO konfereciji u Atini

Nikola Matić, direktor i vlasnik kompanije VMS doo Beograd, je u svojstvu potpredsednika Borda direktora EFCA, Evropske asocijacije inžinjera konsultanata, učestvovao  na medjunarodnoj HELASCO konferenciji  u Atini – “The Consulting Industry Catalist for Development”.

Nikola je održao zapaženu prezentaciju na temu “European technical consulting firms in the international environment”. Uz predstavljanje EFCA organizacije i rada različitih komiteta, predstavio je i trendove u gradjevinskom sektoru. Poseban fokus prezentacije bio je na temi – kako da se mala i srednja preduzeća u gradjeviskom sektoru pripreme za promene i nastave da uspešno posluju uz prihvatanje  novih trendova u ovoj industriji.

Hellenic Association of Consulting Firms (HELLASCO) je u Atini organizovala 30. septembra- 1. octobra  2021. jubilarnu konferenciju pod nazivom: “The consulting industry catalyst for development”. Predstavnici vlade i uvaženi medjunarodni i lokalni predavači su razmatrali ulogu konsultantskih kompanija u gradjevinskom sektoru u obnovi zemlje, kao i u zelenoj – održivoj i digitalnoj tranziciji.